Открит урок „Изкуството на презентацията“

              На 19-ти януари 2023 групата за занимания по интереси „Изкуството на презентацията“ в 11-ти Б и В класове проведе открит урок по повод патронния празник на ГПЧЕ „Симеон Радев“.

              Наши гости бяха г-жа Дебора Лавал, началник на отдел „Преса и култура“ към Посолството на ФРГ в София, г-н Бернд Буххолц, координатор на Централата по немски език в България,
г-н Гонсало Лопеш, консултант към Централата по немски език в България, г-жа Теменужка Крумова, директор на ГПЧЕ „Симеон Радев“, г-жа Ангелина Страхилова, помощник-директор на ГПЧЕ „Симеон Радев“ и г-жа Силвия Анева, училищен психолог.

        Учениците представиха четири презентации:

       Много ни зарадва гостуването на нашите съученици от 9-ти В клас, които презентираха работата си в иновативния предмет „Медии и комуникации на немски език“.

       В края на открития урок подложихме нашите гости на кратък писмен тест, с който искахме да проверим, дали са ни слушали внимателно и дали са разбрали нашите послания. Помолихме ги също да оценят и класират петте презентации. След часа разговаряхме с гостите в непринудена обстановка и отговаряхме взаимно на въпроси.

 


Публикувана на: 26.01.2023