24 май - ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!

Едно различно обръщение

         В навечерието на един от най-хубавите, най-българските празници, ние-ръководството на ГПЧЕ „Симеон Радев”, искаме да се обърнем към всички Вас – учители и ученици на Гимназията.

        Скъпи колеги, дълбок поклон и голямо БЛАГОДАРЯ за вашия труд, за всеотдайността, за куража и увереността, че ще се справим в тези трудни времена, в които ни се налага да живеем!

         Гордеем се с всеки един от вас! За сетен път доказахме, че сме един отбор, един прекрасен екип.

         Честит празник! Честит 24 май, колеги! Бъдете здрави, бъдете благословени с призванието да сме УЧИТЕЛИ!

         Скъпи ученици, към Вас също изказваме благодарност, че заедно се справихме, че доказахте колко отговорни можете да бъдете в трудните моменти. С нетърпение чакаме отново да се съберем в класните стаи на любимото ни училище. Уверени сме, че скоро и това ще стане.

         Честит 24 май и на вас! Бъдете здрави, силни и отдадени на знанието!

          Скъпи дванадесетокласници, огромно БЛАГОДАРЯ и на вас! Вие доказахте колко зрели, колко пораснали сте станали. Със сигурност тази година, която за вас беше последната в училище ще остане паметна в съзнанието ви. С малко горчивина, че не можахте да бъдете повече време със съучениците си, да изживеете еуфорията на завършването, но и с надеждата, че най-хубавото тепърва престои пред вас. Желаем ви здраве, желаем ви късмет, желаем ви да следвате мечтите си и нигога да не се предавате пред трудностите, защото вие сте най-смелият и най-мъдрият випуск на Гимназията.

Успех на предстоящите матури! Сигурни сме, че достойно ще защитите името на нашето училище!

Честит 24 май!

И кой каза....................

 

To be continued……..


 

 

Поздравителен концерт от учениците на ГПЧЕ "Симеон Радев" по повод 24 май- Ден на славянската писменост и култура!

ЧАСТ 1

 

ЧАСТ 2

 

 

 

 


Публикувана на: 22.05.2020