Благотворителен турнир по волейбол

Благотворителен волейболен турнир в Перник събра средства за пострадалите от катастрофата край село Микре.

                       Олимпийският клуб към ГПЧЕ “Симеон Радев” с ръководител Мирослав Илиев и отборът на Община Перник, чиито капитан е зам.-кметът Денислав Захариев, са победителите в днешния благотворителен волейболен турнир в спортна зала „Кракра”.  Събраните средства ще бъдат дарени на незрящите хора, пострадали в катастрофата край село Микре.

 

            Участващите отбори бяха подкрепени от кмета на Община Перник Вяра Церовска, която ги приветства за инициативата и сподели, че се радва, когато вижда толкова млади и  съпричастни хора, готови да помогнат на своите съграждани в беда.

            В благотворителния мач взеха участие  ВК “Миньор Перник”, отбор родители и отбор на Община Перник, както и олимпийският клуб ГПЧЕ “Симеон Радев”, който беше  основният организатор на събитието. На спортната надпревара присъстваше зам.-кметът Владислав Караилиев и директорът на Езиковата гимназия Теменужка Аначкова.

          За доброто настроение на волейболистите и гостите се погрижиха уникалните танцьори от група “Da Clique”.

Събитието  беше със свободен вход, но в залата имаше кутия предназначена за дарения, където всеки пусна своята лепта в помощ на пострадалите от катастрофата край село Микре.


Публикувана на: 18.12.2017